Donderdag 27 juni

Eric Vloeimans en

Juan Pablo Dobal

Donderdag 27 juni 

Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal


Laatste kaarten voor dit concert.
Voor beide andere concerten nog kaarten beschikbaar. Reserveren? Stuur een mailtje naar info@dagjetexel.nl met naam, aantal en mobiel telefoonnummer.

 

 

 

Eric Vloeimans – een van de populairste en veelzijdigste Nederlandse trompettisten en een graag geziene gast in het Muziekgebouw – brengt samen met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal een ode aan het warme zuiden. Een avond waarop het warmbloedige van de tango en Vloeimans’ unieke melodische en lyrische improvisatiestijl samenvloeien.
Twee ras musici luiden de zomer in met zwoele zuiderse klanken.Met zijn uitzonderlijke muzikale veelzijdigheid en zijn innemende podiumpersoonlijkheid, is Eric Vloeimans een van de kernfiguren van de Nederlandse jazzwereld. Tot zijn fan schare behoren uiteenlopende figuren als Matthijs van Nieuwkerk, zijn ex-leerling Kyteman, Armin van Buuren en niemand minder dan Koning Willem-Alexander. De Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal die Vloeimans deze avond bijstaat, werkte met vele grote namen in de klassieke-muziekwereld. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Carel Kraayenhof Tango Ensemble.
Donderdag 27 juni, De Waldhoorn, Herenstraat 30, Den Hoorn – Aanvang 20:30 uur
Entree €25,00 – Passe partout 3 avonden €60,00. 
https://www.youtube.com/watch?v=DNzJyT9oeHg

Vrijdag 28 juni

Michiel Borstlap

Zaterdag 29 juni

Ruben Hein en het

Nationaal Jeugd Jazz Orkest