Ik Hou van Holland “Op Sien Tessels”

Een hilarische happening voor groepen en groepjes

  • Ontvangst met een drankje
  • Half uur cabaret
  • Tweede consumptie
  • Hilarisch spelprogramma in quizvorm

Dit programma presenteren we in principe in samenwerking met Theater & Restaurant De Toegift @ Klif 12, waar cabaretier Berry Lussenburg het eerste gedeelte van het amusement zal bieden. Dit combineren met een hilarische versie van het overbekende spelprogramma op TV “Ik Hou van Holland”. Dit programma bieden we aan voor groepen vanaf 30 personen.

Voor kleinere groepen bieden we een alternatief op een speciale locatie!! Als warming up krijgt u een programma voorgeschoteld door plezierdichters Bas en Cor. Vervolgens speelt u onder hun leiding een hilarische, oergezellige, creatieve en interactieve quiz. Met gave meezingers, bizarre geluiden, humoristische plaatjes en filmpjes, gekke gezegdes, geinige elementen uit de actualiteit, enz. Laat u verrassen!!
Groepen vanaf 10 personen, prijs inclusief 2 consumpties: €25,00 per persoon. Duur programma is 2 uur.
Groepen 30 personen en meer, zie hieronder.

Ga de ludieke strijd aan met je vrienden of collega’s en leer zo je eigenheimers kennen. De verschillende spelonderdelen leveren geheid hilarische momenten op. En zeker als we – mocht u dat willen – het spel ook nog voor een deel toespitsen op de groep, op uw familie, het bedrijf, de club, zeg het maar. We maken het zo voor u op maat!

* Groepen vanaf 30 personen, prijs inclusief 2 consumpties: €19,50 per persoon
* Duur van het programma: 2 uur
* Minimale grootte van de groep: 30 personen (kleinere groepen in overleg)

Dit programma is heel goed uit te breiden met een lekker etentje. Uw avond is helemaal compleet als u het combineert met een 3-gangen menu. Wij verzorgen dan het programma tussen de verschillende gangen door. Andere mogelijkheden: b.v. een koud- en warm buffet, BBQ, High Tea, pannenkoekendiner, enz.