Ludieke Solextour

Eens op een hele andere manier een rondje Texel doen… Samen met Solexverhuur Texel maken we er een ludieke dag van, een  programma samengesteld voor een gezellig en bijzonder uitje op ons eiland. Op het brommertje vertrekt u vanaf de veerhaven of uw logeeradres voor een afwisselende tocht langs de mooiste plekjes op Texel.

Omdat we de solexen telkens voor een periode van 4 uur kunnen huren, bieden we 2 varianten. Deze zijn uiteraard flexibel en kunnen naar elke andere volgorde gewijzigd worden.

Van 10.00 tot 14.00 uur  –  of van 14.00 tot 18.00 uur

Koffie met gebak
We starten het programma in ons restaurant met een bak koffie met appeltaart bereid in onze eigen keuken.

Een rondje “brommen” over het eiland
Langs de mooiste plekjes, wegen en weggetjes voert uw rondje over Texel. Wij zorgen dat  een mooi stukje van ons eiland te zien krijgt en onderweg voert u een paar ludieke opdrachten uit om de pret nog een beetje te verhogen.

Een soepje onderweg
Op een leuke plek langs de route zorgen we voor een momentje rust met een lekker koppie soep! Dus even op adem komen en dan weer verder op de solex.

Juttersmuseum Flora
Tijdens de route brengen we een bezoek aan het eerste echte Juttersmuseum van Nederland: Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. 

Picknicklunch bij het museum
Omdat Flora bovendien een heerlijke plek is om even rustig met elkaar te praten, combineren we deze met gebruiken van de lunch in de vorm van een goed verzorgde picknick. Deze zal bestaan uit luxe broodjes ruim belegd met Texelse boerenham en kaas, tonijn-sandwiches, chocola, fruit, melk en jus d’orange.

Van 14.00 tot 18.00 uur
Bovenstaand programma in de omgekeerde volgorde. Koffie met appeltaart kunnen we eventueel laten vervangen door een Texels biertje met bitterballen…

Aantal personen: minimaal 8, kostprijs per persoon: v.a. €65,00
(Uitbreiding tot een dag mogelijk)
Inclusief * huur solex, *) uitgezette tourtocht met opdrachten, *) koffie met huisgemaakte appeltaart, *) soepje onderweg, *) picknicklunch, *) entree Juttersmuseum, *) organisatie- en begeleidingskosten, *) btw.