Smakelijke Solextour

Een dag op een echte Solex er een beetje culinair op uit! In samenwerking met Solexverhuur Texel hebben we dit arrangement samengesteld voor een gezellige en vooral smakelijke dag op ons eiland. Op het brommertje vertrekt u vanaf ons restaurant, de veerhaven of vanaf uw logeeradres voor vervolgens een afwisselende tocht langs de mooiste plekjes op Texel.

Pannenkoekenlunch
Eerst beginnen we het programma met een lekkere boerenpannenkoek, of een omelet voor diegenen die we met een pannenkoek geen plezier doen.
Omdat we de solexen telkens voor een periode van 4 uur kunnen huren, laten we deze aansluitend aan de lunch bij het restaurant afleveren. Eventueel kunnen we dit programma ook afsluiten met een pannenkoekendiner na afloop van het rondje brommen.

Een rondje “brommen” over het eiland
Langs de mooiste plekjes, wegen en weggetjes voert uw rondje over Texel. Wij zorgen ervoor dat u een mooi stukje van ons eiland te zien krijgt, terwijl u onderweg een paar ludieke opdracht uitvoert om de pret nog een beetje te verhogen.

Kaasproeverij met een Juttertje
Vervolgens zorgen wij op een leuke plek langs de route voor een momentje rust met een versnapering. Een kleine proeverij van Texelse kaassoorten met een Juttertje, maar we kunnen eventueel ook voor een andere Texelse ‘snack’ zorgen. Dus even op adem komen en dan  weer verder op de solex.

Afsluiten met koffie en appelgebak
Als laatste onderdeel van uw programma sluiten we af met een bak koffie en een stuk appeltaart uit eigen keuken. Mocht u liever wat anders willen, bijvoorbeeld een Texels biertje met bitterballen willen, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

De solexen worden hier weer opgehaald
(We kunnen ook afsluiten met een pannenkoekendiner i.p.v. de lunch, mocht u dat willen. Dan beginnen we de middag gewoon met de koffie met appelgebak)

Aantal personen: minimaal 8, tijden wat betreft gebruik solexen: 10.00–14.00 uur of 14.00-18.00 uur, kostprijs per persoon: v.a. €65,00
(Uitbreiding tot een hele dag is ook mogelijk)
Inclusief * huur solex, *) uitgezette tourtocht met opdrachten, *) koffie met huisgemaakte appeltaart, *) kaasproeverij met juttertje, *) pannenkoeken-lunch of diner, *) consumptie plus extra kop koffie, *) organisatie- en begeleidingskosten, *) btw.