Een dag op de Solex

Een hele dag op een top-Solex erop uit, hoe leuk is dat! Met alles d’r op en d’r an. Laat u door ons verwennen en verrassen.

Ontvangst op de veerhaven of bij uw accommodatie
Bij de veerhaven staan wij met een top-solex van Solexverhuur Texel voor iedereen van uw groep voor u klaar. Mocht u al op Texel zijn, komen we gewoon naar uw logeeradres toe.

Route langs de hotspots van Texel
U krijgt van ons een duidelijke routebeschrijving mee, die u niet alleen voert langs de bezienswaardigheden van ons eiland, maar ook langs dorpen en terrasjes…

Koffie met gebak
Op het terras of in het restaurant van onze collega’s van de Toegift serveren wij u een bak koffie of thee met appeltaart bereid in eigen keuken.

Picknicklunch op een ludieke locatie
Deze lunch in de vorm van een goed verzorgde picknick zal bestaan uit luxe broodjes ruim belegd met Texelse boerenham en kaas, tonijn-sandwiches, chocola, fruit, melk en jus d’orange.

Bezoek aan de Schapenboerderij of Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora
Voor de afwisseling en de rust is een bezoek aan van beide gelegenheid een prima stop tijdens uw dagtrip op de Solex. Op beide locaties is veel te zien en valt er een en ander te beleven op het aangegeven gebied. Zeer de moeite waard!

Texels biertje met bitterballen
In de loop van de middag strijken we op een leuk terras neer om hier een lekker Texels biertje (of wat anders uiteraard) met bitterballen te gebruiken.

Afsluiten met Texelse stoofpotjes en salades
Tot slot van uw dag serveren wij een buffet met verschillende Texelse stoofpotjes – boeren-, jutter-, lam- en visstoofpot – met lekkere salades en aardappelgerechten.

Aantal: minimaal 8 personen, tijden: 10.00–19.00 uur (of aangepast), kostprijs per persoon: v.a. €105,00. 
Prijs is inclusief alle genoemde onderdelen, organisatie- en begeleidingskosten en btw. Extra consumpties zijn uiteraard exclusief.