Tuktuk tour

Onze Tuktuktour biedt u een uitgelezen kans het eiland te verkennen en  met uw groep verschillende ludieke bezigheden te hebben. En last but not least, er wordt ook voor uw natje en droogje gezorgd!
Met een eigenwijs voertuig het eiland rond. Natuurlijk trekt u met de tuktuk veel bekijks, in dit typische karretje dat zijn oorsprong vindt in Italië. U zit lekker beschut, of u gaat “cabriolet” als de zon weer eens overvloedig over het eiland schijnt. En met de tuktuk doet u allerlei plekjes aan, waar u met de auto zomaar aan voorbij zou schieten.

Ontvangst bij de Tuktuk’s

Op de haven in Oudeschild staan wij voor u klaar om u te ontvangen en na uitleg over de Tuktuks en wat oefenrondjes rond de haven, gaan we op weg naar Den Hoorn.

Koffie met Appeltaart 

Wij begeleiden u naar Den Hoorn, waar de koffie klaar staat. U krijgt er een overheerlijk stuk appeltaart uit eigen keuken bij.

Puzzeltocht met de tuktuk

Vervolgens start u de motoren en gaat u met een speciaal voor u uitgezette route met ludieke foto-opdrachten op pad door het Texelse landschap. Onderweg krijgt u tijdens korte tussenstops een aantal ludieke (foto)opdrachten.

Een soepje onderweg

Bij 1 van de tussenstops staan wij onderweg op een leuke locatie u op te wachten met een pan lekkere verse tomatensoep. Bij mooi weer heerlijk op een beschutte plek in de buitenlucht.

Action Painting

Daarna hebben wij weer een andere verrassing in petto: met de groep doet u het atelier aan van een Texelse kunstenaar waar u samen met hem in no time een bijzonder schilderij maakt. Uiteraard krijgt u dit kunstwerk aan het eind van de dag mee.

Picknicken bij de Jutter

Bij Scheepvaart en Juttermuseum Flora serveren wij u een heerlijke picknicklunch met allerlei luxe broodjes met Boerenham en Texelse kaas, lekkere sandwiches met onze huisgemaakte tonijnsalade, wat zoetwaren en ongeschild vers fruit. Natuurlijk is er voor iedereen (karne-)melk en jus d’orange. Na uw lunch kunt u in alle rust nog even in het museum bekijken.

Het laatste rondje

Nog een mooie laatste tour langs een paar Texelse hotspots terug naar Oudeschild om tegen half 6 de tuktuks weer in te leveren…

De fotocollages 

De mooiste foto’s van de opdrachten van de puzzeltocht kunt u ons digitaal toesturen. Wij zullen er dan een collage van maken als een ludieke en blijvende herinnering aan deze dag.

Lekker eten na afloop?

Aan het einde van deze dag kunnen we voor eventueel nog een heerlijk dinertje, bbq, buffet, wat dan ook regelen. Zeg het maar!

Aantal personen: minimaal 8, tijden: 10.00–18.00 uur, kostprijs per persoon: v.a. €93,00 bij 4 personen per tuktuk. Inclusief: * huur tuktuks, verzekering en brandstof, *) uitgezette tourtocht met opdrachten, *) koffie met huisgemaakte appeltaart, *) bezoek kunstenaar en schilderij, *) kop tomatensoep onderweg, *) picknicklunch, *) entree Scheepvaart en Juttersmuseum Flora, *) organisatie- en begeleidingskosten, *) btw.

 

 

 

 

5 + 12 =