Speelfilm maken ofwel: De camera Loopt…

Met de hele groep een Speelfilm maken! Schitteren op het witte doek tijdens deze dag op Texel, waarbij u meedoet aan een echte speelfilm! Onder leiding van een regisseur, zijn assistent en een cameraman neemt u een typisch Texels verhaal op.

Voor groepen vanaf 15 personen (*). Direct na de opnames wordt de film klaar gemaakt voor vertoning. Terwijl u zit te genieten van een lekkere lunch of diner, zal de film vertoond worden.

“De Strooppot” – Vanaf 15 personen: €79,00 per persoon
De opname van deze 19-eeuwse overlevering doen we op een speciale locatie, die wij voorzien van ‘filmdecor’ en u speelt met de hele groep alle rollen. Iedereen heeft een evenredig aandeel.

  • Ontvangst met koffie met Texelse koek
  • Uitleg over de dag
  • Opname van de film
  • Lekkere lunch
    Keuze uit een uitgebreide broodjeslunch of een heerlijke pannenkoekenlunch
  • (Lachen, gieren, brullen bij) de vertoning van de film
  • Maar…
  • … en uiteraard kunnen we een diner in het restaurant van onze collega’s van De Toegift voor, tijdens of na de filmvertoning serveren (tegen een meerprijs).

In De Toegift @Klif12 is een filmscherm aanwezig om met zijn allen naar uw eigen premiere te gaan kijken!

Er zijn natuurlijk volop extra mogelijkheden om uw Dagje Texel uit in combinatie met het maken van de speelfilm compleet te maken: * stroperstocht, * jutten langs de vloedlijn, een schilderij maken of een workshop naar keuze en natuurlijk, * oesterwandeling, * naar de zeehonden en/of vissen op garnalen, * bezoek aan de Texelse bierbrouwerij, * een tuktuksafari, * fietspuzzeltocht, * bezoek aan Ecomare of het juttersmuseum, * excursie door de slufter onder leiding van een bioloog of boswachter, * workshop cabaret, * enzovoort (3x)

speelfilm maken open
speelfilm maken flora