Actief

Zin in om de mouwen op te stropen? Aan het werk te gaan? Elkaar beter te leren kennen? Dan zijn deze zeer actieve activiteiten de perfecte oplossing! Deze activiteiten organiseren wij in amenwerking met de vakmensen van Teambuilding Texel.

Dagjetexel.nl organiseert voor u complete dagprogramma’s en alle hier genoemde onderdelen zijn volledig inpasbaar. U mag het zeggen. Terwijl u lekker actief bezig bent verzorgen wij van harte “uw natje en uw droogje”! Koffie met Texelse koek? Een picknick? Texelse snackerij? We komen het graag op uw locatie brengen. Of aansluitend een lekker dinertje of een barbecue? Het kan allemaal!

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op krach aan maar ook op concentratie en heus ontspanning. Na een  uitgebreide uitleg kan er geschoten worden voor de punten en kom je er achter wie de ware Robin Hood in de groep is! Een leuke activiteit voor tijdens uw teambuilding activiteiten, boogschieten kan (bijna) overal op Texel gerealiseerd worden. Lees meer

Denk & Doen

Tijdens dit 2 uur durend programma worden uw samenwerkingsvaardigheden tot het uiterste op de proef gesteld. Zowel voor de denkers als de doeners is dit een ideale activiteit, maar kunt u gezamenlijk de gulle middenweg vinden? Aan de hand van meerdere probleemstellingen dient u door goed overleg een oplossing te vinden en deze door te voeren. Tijdens de activiteit wordt het team kritisch bekeken en indien gewenst gefilmd.

Lees meer

Dropping

Gedropt in een of meerdere groepen in de Texelse dennen. Aan de hand van kaart en kompas opzoek naar het eindpunt maar eerst dat ”checkpoint” nog vinden! Dropping langs verschillende punten waar de nieuwe locatie verkregen wordt in ruil voor antwoorden. Heb jij de juiste antwoorden of wordt je letterlijk en figuurlijk het bos ingestuurd? Aan het eind van de activiteit wordt deze gezamenlijk afgesloten met een drankje.

Lees meer

Tandempuzzeltocht

Op de tandem komt u bij de meest uiteenlopende plekjes op het eiland! De puzzeltocht bestaat it aardig wat denkwerk, overleg en hilarische opdrachten. Puzzeltochten worden in overeenstemming met start en eind locatie samengesteld, een eventueel bezoekje aan musea of bezienswaardigheid is altijd goed te combineren!

Lees meer

Klootschieten

Klootschieten is van oorsprong een West-Friese sport maar werd in 1500 naar het achterland verbannen. Bij klootschieten is het de bedoeling met een kloot (houtenbal) met zo min mogelijk worpen bij de eindstreep te komen. Een hilarisch spel waar voor de toppers en verliezers, aan het eind van het spel, een lekkere (alcoholische) versnapering klaar staat.

Lees meer

Klimmen En Zo

Een 2 uur duren avontuur op hoogte. Voor watjes en durfal een uitdaging. Beneden krijgt u van de instructeur een klimgordel en zekerste. En gaat u na de instructie naar het eerste plateau van de klimtoren op 4 meter hoogte! Hier kan u 2 routes uitproberen, een blauwe (makkelijk) en een rode (iets moeilijker). Als u deze hindernissen getrotseerd heeft kunnen we er nog een stapje verder gaan en kunnen we naar een plateau op 8 meter hoogte! Hier zijn wederom 2 hindernissen, 1 rode baan en een zwarte voor echte durfal!

Lees meer

Mountainbiken

Texel heeft een prachtige natuur en een uitdagend en leuk mountainbike pad door de Texelse dennen heen. Beginnend met het remmen, stijgen, dalen en de bochtentechniek, starten we de dag, waarna we met de groep het bos onveilig gaan maken!

Lees meer