Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren u de oervorm van het boogschieten met een recurve boog.

Na de uitgebreide instructie volgen er enkele inschiet rondes en zal u al snel merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen. Tussendoor zal de instructeur u van extra informatie voorzien en enkele tips geven over het verbeteren van uw prestaties.

Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft zullen we de activiteit afsluiten met een of 2 rondes competitie. En dan komt u er achter wie binnen uw groep de “Robin Hood” is!

Onze mobiele boogschietbaan is nagenoeg overal op het eiland op te bouwen, in overleg ook bij uw verblijfadres op het eiland.

Wat dacht u ervan om voor of na uw partij Boogschieten een lekkere picknicklunch op locatie geserveerd te krijgen? U kunt deze ook met een lunch, diner, buffet, bbq, wat u maar wilt, combineren.

Extra:

Het boogschieten is voor slechts €3,00 p.p. extra uit te breiden met het luchtbuks schieten en blaaspijpschieten. De totale duur van de activiteit komt dan op 2 uur.

Kosten activiteit €18,50 p.p.
Duur activiteit: 1.5 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
Kledingadvies: Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer: Het gehele jaar door.
Vanaf: 12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd: 12 jaar.