Brandingkajakken en brandingraften

Met vrienden, familie of collega’s de woeste golven van Texel bedwingen? Doe dit met de combinatie: brandingkajakken en raften op Texel.

Met de zwemkleding onder de arm komt u naar onze accommodatie op het strand bij paal 9 in Den Hoorn. Bij onze accommodatie volgt de kledinguitleg, en krijgt u van ons een wetsuit, anorak, reddingsvest en een prachtige helm. Zodra iedereen omgekleed is volgt de instructie van het brandingkajakken en gaan we onder begeleiding het water op.

Probeer in een uur tijd prachtige “surfs” te maken op de Texelse branding en ervaar de kracht van de golven en de snelheid die zij kunnen genereren.

Na het eerste uurtje wisselen we de brandingkajak om voor een raft, welke plaats biedt tot wel 10 personen! Na de instructie gaat u met een ervaren instructeur het water op, om eerst tegen de golven in te beuken en vervolgens achter de golven om te keren en proberen het geweld van de gigantische golven te trotseren. En surfs te maken op de golven.

Het kajakken of raften op Texel is ook als los onderdeel te boeken. Kosten bedragen dan: €28,50 p.p., activiteit duurt dan 1.5 uur.

Kosten activiteit €28,50 p.p.
Duur activiteit: 2 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, drankje verzekering en 6% BTW.
Kledingadvies: Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer: Vanaf mei tot begin oktober.
Vanaf: 12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd: 12 jaar, en in het bezit van zwemdiploma A

Extra:

Wilt u uw collega’s niet met spullen laten slepen? Wij regelen de handdoeken, die eventueel mee naar huis mogen. Voor slechts €5,00 p.p.