Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust…..

In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Texelse kust, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.

De kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!. Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen bestaan o.a. uit;

Een Teamvlag maken, Wandelende Watergoot, Minefield, Vuur maken, Hungry Games, Message in a Bottle (estafette race), Fishing Rod

Activiteiten onder voorbehoud, enkele activiteiten zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

De kracht van een goede Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robinson te zijn. Hoe sterk is jouw reukvermogen…..? Hoe groot is jullie doorzettingsvermogen….? Wie heeft er een oogje voor doordachte puzzels…..? En durf jij je collega of baas op figuurlijke wijze uit het spel te zetten….?

Boek vandaag nog Expeditie Robinson en ga de eilandstrijd aan met collega’s, vrienden of misschien wel je bloedeigen familie!

Kosten activiteit €27,50 p.p.
Duur activiteit: 2 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, spelleider, prijsje voor winnend team verzekering en 6% BTW.
Kledingadvies: Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer: Gehele jaar door.
Vanaf: 12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd: 12 jaar.