Klimmen En Zo

Klimmen En Zo is hét klimpark van Teambuilding Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit prachtige avontuur op hoogte! Kosten voor deze 2 uur durende belevenis bedragen: €15,00 per persoon.

Wat is een klimpark?

Een klimpark is een attractie op hoogte. Ons klimpark bestaat uit een toren van 10 meter hoog met 2 verdiepingen op 4 en 7 meter hoogte. In ons klimpark zijn diverse activiteiten te doen, zo kunt u deelnemen aan een hoogte parcours, tokkelen, een vrije val maken en ook nog klimmen & kratstapelen.

Onze 4 routes zijn gebouwd voor beginners tot gevorderden. Daarom hebben wij deze onderverdeeld in 3 moeilijkheid gradaties: blauw, 2 x rood en een zwart parkoers.

Mogelijkheden

De mogelijkheden op het klimpark zijn zeer divers. Van 2 uur klimmen op hoogte tot bedrijfstraining. Alles is hier mogelijk! Informeer naar de vele mogelijkheden, voor scholen hebben wij aangepaste tarieven!

Meer informatie

Voor actuele openingstijden, acties en verder mogelijkheden kunt u het beste een kijkje nemen op de website: www.klimmenenzo.nl

Kosten activiteit €15,00 p.p. (meer dan 10 personen 10% korting)
Duur activiteit: 1.5 – 2 uur.
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
Kledingadvies: Kleed je naar de weersomstandigheden
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer: Van maart t/m oktober
Vanaf:

1 persoon (tijdens onze reguliere openingstijden)

Indien hierbuiten minimaal 15 personen

Minimale leeftijd: Tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen en vanaf 1.30 meter.
Locatie: Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6 (afslag 33),1792 JV De Cocksdorp