On The Beach

Zin om onder het spelen van een spel, lekker uit te waaien? Deze activiteiten vinden plaats op het Texelse strand! Wat is er nou heerlijker & leuker dan genieten van een mooie omgeving en tegelijkertijd een leuk spel spelen of activiteit doen?
Hier vindt u diverse sportieve activiteiten die wij aanbieden in samenwerking met de vakmensen van Teambuilding Texel.

Terwijl u lekker actief bezig bent verzorgen wij van harte “uw natje en uw droogje”! Koffie met Texelse koek? Een picknick? Texelse snackerij? We komen het graag brengen op het strand. Of aansluitend een lekker dinertje of een barbecue? Het kan allemaal!

Beach Challenge (6-kamp)

Wij beschikken over diverse uiteenlopende 6 kampen die georganiseerd kunnen worden op het strand van Texel. In meerdere groepen gaat u de strijd aan met de elementen. Tijdens de 6 kamp creatieve en leerzame opdrachten waarbij je je collega’s op een leuke manier beter leert kennen.

Lees meer

Beachgolf

Balletje slaan op het Texelse strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden.

Er zal begonnen worden met het oefenen en/of perfectioneren van uw swing. Na de swing zullen we het putten oefenen. Als de beginselen van het golfen onder de knie zijn, gaan we meteen onze strandgolfbaan op en zullen we vanaf prachtige locaties afslaan.

Lees meer

Beachvolleybal competitie

Je eigen beachvolleybal competitie op het strand van Texel. Onze instructeurs zijn op de hoogte van alle regels en stellen een passend competitie schema samen. Ook de minder actieve volleyballers beleven zeker een leuke middag. Wij zorgen ervoor dat de spanning niet te snijden is aan de zijlijn.

Lees meer

Blokarten

U heeft het vast wel eens eerder gezien. En nu ook mogelijk op Texel! Strandzeilen en ook wel bekend als blokarten of blowkarten.

In een ingenieuze strandzeilwagen met daarop een zeil tot wel 5.5m2, bereik je binnen enkele oefeningen al gauw verbluffende snelheden. Wij werken met een zogenaamd buddy systeem, wat inhoudt dat er per strandzeiler 2 personen zijn, waarvan er één achter het stuur plaatsneemt en de ander vanaf de zijlijn de bestuurder coacht en aanmoedigt.

Op deze manier leert u binnen de kortste keren het maximale uit uw strandzeiler te halen! Het strandzeilen is geschikt voor jong en oud en ook zonder enige zeilervaring kunt u prima aan dit programma deelnemen.

Lees meer

Brandingkajakken & brandingraften

Combinatieprogramma durf 2 uur waarin de zee optimaal bedwongen zal worden. De groep zal onderverdeelt worden in 2 of meerdere groepen. Welke het water zullen bedwingen op een sit-on kano en vervolgens zal het teamgevoel getest worden in het raft!

Lees meer

Expeditie Robinson

Overleven aan de Texelse kust… In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Texelse kust, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.

Lees meer

Powerkiten

Na een kort bondige instructie kunnen de sites al snel de lucht in. Hier krijg je al gauw de beginselen van het vliegeren onder de knie en enkele momenten later vlieger je de site van links naar rechts en door de powerzone.

Lees meer