Theater en Diner

Samen met onze collega’s van Theater & Restaurant De Toegift @Klif 12 bieden wij een aantal opties in combinatie van theater of cabaret met een goed verzorgd 3-gangendiner voor een heel bijzonder programma of avondje uit!

Theater Diner Berry Speelt

Een smaakvolle avond, waarbij u bij een 3-gangen menu volop keuze hebt, terwijl u tussen deze gangen door kostelijk vermaakt zult worden door de huiscabaretier van De Toegift Berry Lussenburg! Het 3 gangen-menu inclusief cabaret kost €37,50.

klik hier voor meer informatie

Diner Show 'Tijd'

 

 EEN SMAAKVOLLE AVOND, WAARBIJ U TUSSEN DE GANGEN DOOR, KOSTELIJK VERMAAKT WORDT!

Tijd verandert. Iedere seconde zijn we verder in de tijd. En met iedere 31.536.000 seconden zijn we weer een heel jaar verder. Tijd verstrijkt richting toekomstige tijd. Zo is ‘morgen vandaag al weer gisteren..’. Hoogste tijd om eens stil te staan bij de tijd!
Het 3-gangen keuzemenu inclusief de show kost €44,50 per persoon.

Voor het hele verhaal

 

Cabaret 2018-2019

Bijna alle groten van het moderne Nederlandse cabaret hebben inmiddels het podium van Theater en Restaurant De Toegift (voorheen Klif 12) betreden. Artiesten als Jochem Myjer, Pieter Derks, Speelman en Speelman, Katinka Polderman, Brigitte Kaandorp en vele anderen hebben het bij Klif 12 zo naar hun zin, dat ze regelmatig terugkomen om een optreden of try-out te verzorgen.
Onze collega’s van De Toegift kunnen deze voorstellingen prima aanvullen met een goed verzorgd 3-gangen theatermenu!

Klik hier voor het hele programma

Entertainment Texel Berry
Entertainment Texel jongelui
Entertainment Texel Speelmannen