Theaterdiner ‘Tijd’

In samenwerking met onze collega’s van Theater & Restaurant De Toegift @ Klif12 presenteert Dagjetexel u een bijzonder avondje uit: Theaterdiner!

‘TIJD (TERUG NAAR DE TOEKOMST)’
Tijd. Tijd is er altijd, al is er niet altijd tijd. Het is een continue gegeven, een permanent proces zonder eindtijd. En hoewel de tijd een vaststaand ritme kent, beleven we dit ritme van de tijd steeds weer anders. Meestal vliegt de tijd, maar soms lijkt hij te kruipen. De ene keer hebben we een zee van tijd, de andere keer te weinig of zelfs helemaal geen tijd. We beleven tijd de ene keer als gezellig, een andere keer weer als zwaar.
Tijd verandert. Iedere seconde zijn we verder in de tijd. En met iedere 31.536.000 seconden zijn we weer een heel jaar verder. Tijd verstrijkt richting toekomstige tijd. Zo is ‘morgen vandaag al weer gisteren..’.
Hoogste tijd om eens stil te staan bij de tijd!
Hoe zagen we de toekomst in een verleden tijd en hoe klinkt de voormalige toekomstmuziek nu achteraf? Tijd om dit alles te ontdekken in ons nieuwe Theater Diner ‘Tijd (terug naar de toekomst).
Een gevarieerd muzikaal programma afgewisseld met conferences en poëzie. Dit alles tijdens een heerlijk 3-gangen diner! Er wordt gespeeld tussen de gangen door, dus tijdens de gangen heeft u alle tijd om te kunnen genieten van uw menu, de drankjes en elkaar! Beleef deze unieke ervaring!

Het Theaterdiner kunnen we ook speciaal voor uw groep vastleggen en voor een deel wat het cabaret betreft hier ook op afstemmen. Eventueel als afsluiter van uw dagje Texel nog voor u het eiland weer gaat verlaten. E.e.a. afhankelijk van de grootte van uw groep en beschikbaarheid.

Theaterdiner Berry
Theaterdiner jongelui

Voor het hele programma van het theater klikt u hier: De Toegift.

Het Menu

Het menu hieronder is natuurlijk slechts een voorbeeld. Verschillende gerechten kunnen uiteraard afwijken.

Theaterdiner Anneke

7 + 4 =